OVER ONS

Eindelijk, een dienstverlener voor de overheid en semioverheid

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van interim professionals die zich onderscheiden in kennis en kwaliteit.

In ons dagelijkse werk voor gemeenten, provincies en waterschappen worden wij steeds vaker geconfronteerd met complexe vraagstukken over inrichting, stroomlijning van organisatie en processen om grip te houden op de kwaliteit en de uitvoeringskosten en doorlooptijd.

Ons team van vaste medewerkers heeft de krachten gebundeld met zelfstandige professionals om gemeenten, provincies, waterschappen en samenwerkingsverbanden te helpen bij deze complexe vraagstukken. Samen hebben wij al vele projecten en adviestrajecten succesvol doorlopen. Door onze nauwe samenwerking en gezamenlijke jarenlange ervaring bij lokale overheden kunnen wij voor elke situatie een oplossing bieden. Eindelijk Advies biedt altijd maatwerk, omdat voor weinig problemen standaardoplossingen volstaan en onze verkenningen, onderzoeken en adviestrajecten vaak complexe beslissingen ondersteunen.

“Wil jij een bijdrage leveren aan het oplossen van deze complexe vraagstukken bij gemeenten, provincies, waterschappen?”

Samenwerking Professionals

Eindelijk Advies biedt volop uitdaging. Ook op de lange termijn

Eindelijk bestaat uit een team van vaste medewerkers in samenwerking met zelfstandige professionals. Onder ons zijn onder meer projectleiders, juristen, bouwkundigen, BAG beheerders, specialisten basisregistraties, belastingspecialisten en taxateurs.

In ons dagelijkse werk voor gemeenten, provincies en waterschappen worden wij steeds vaker geconfronteerd met complexe vraagstukken over inrichting, stroomlijning en organisatie van processen. Het belangrijkste doel: grip hebben en houden op de kwaliteit en de uitvoeringskosten van deze processen. Wil jij een bijdrage leveren aan het oplossen van deze complexe vraagstukken bij gemeenten, provincies, waterschappen? Ben jij ondernemend en zie je kansen? Dan zoeken wij jou! Eindelijk Advies biedt volop uitdaging. Ook op de lange termijn.

Bouw jij met ons mee? Neem contact op met Erik van den Berkmortel of Iskander Wapenaar voor een nadere kennismaking. We horen graag van je.

Ons Team

Willem Iskander Wapenaar

Willem Iskander Wapenaar

Partner

+31 6 50284802

Erik van den Berkmortel

Erik van den Berkmortel

Partner

+31 651720089

Kai Koster

Kai Koster

Adviseur belastingen

+31616137523

Tem Memb

Tem Memb

Sales

+1 23456789

Pierre Cardin

Pierre Cardin

Marketing

+1 2346789

Vladimir Prop

Vladimir Prop

Support

+1 23456789

David Feller

David Feller

Advisor

+1 23456789

John Smith

John Smith

Supervisory roles

+1 23456789

Meer weten?

Functie

Salaris:
0

Adviseur Belastingen

Vacaturetekst

Wij zijn op zoek naar collega’s die onze dienstverlening willen uitbouwen op het gebied van gegevensbeheer ( BGT-BAG-WOZ ) of belastingen ( beleid, taxaties en projectleiding )

De werkzaamheden

  • Bezig houden met het adviseren van belastingsamenwerkingen over de BGT-BAG-WOZ of belastingen.

 

Vereisten

  • Een afgeronde HALO opleiding;
  • Kennis over BAG en / of WOZ is een pré.

 

Dit krijg je van ons

  • Een competitief salaris;
  • Een zakelijke leaseauto;
  • Een zakelijke laptop;
  • Een zakelijke mobiele telefoon.

 

Indien u vragen heeft over deze vacature kunt u contact opnemen met ons via 030 274 5677.

Vaardigheden

Belastingen
BAG-WOZ

Sollicitatieformulier